Vacature Health Technology Assessment (HTA) onderzoeker/consultant

Vacature Health Technology Assessment (HTA) onderzoeker/consultant
Beknopt:
32-36 uur per week
Bepaalde tijd (1 jaar met uitzicht op verlenging)
Sluitingsdatum: 22 september 2018
Passend salarisaanbod

Functieomschrijving
Panaxea b.v. is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met interesse in medische innovaties, met talent voor het omgaan met klanten en met ervaring in besliskundig modelleren. Je voert (vroege) health technology assessments (HTA) uit voor bedrijven die een medische innovatie ontwikkelen. Hierbij doe je o.a. onderzoek naar de behoefte aan een innovatie door middel van interviews met patiënten, artsen en andere zorgprofessionals, verricht je systematisch literatuuronderzoek, en maak je modellen om de kosteneffectiviteit van een innovatie te bepalen. Je hebt direct contact met onze klanten en neemt hen tijdens het traject mee in de resultaten door middel van tussentijdse presentaties. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van kwalitatief hoogwaardige rapporten binnen de gestelde deadlines. Tijdens je werkzaamheden werk je nauw samen met andere teamleden.

Jouw profiel
• WO-niveau;
• (Bio)medische, (gezondheids-)economische en/of gezondheidswetenschappelijke achtergrond;
• Aantoonbare ervaring met besliskundig modelleren;
• Zeer communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk) in de Nederlandse en de Engelse taal;
• Affiniteit met het werken met klanten in een commerciële omgeving;
• Analyticus met een klantgerichte instelling die goed kan samenwerken;
• Groot verantwoordelijkheidsgevoel om de opdracht binnen afgesproken deadline tot een goed resultaat te brengen;
• Enthousiast, proactief, stressbestendig, resultaat- en doelgericht en op zoek naar een uitdagende werkomgeving

Organisatie
Panaxea b.v. ondersteunt ondernemingen in de gezondheidszorg bij hun besluitvorming over de toegevoegde waarde van zorginnovaties en de implementatie ervan in de dagelijkse praktijk. Hiervoor verricht Panaxea toegepast wetenschappelijk onderzoek dat voldoet aan gangbare wetenschappelijke normen. De opgedane inzichten worden door Panaxea vertaald in bruikbare adviezen in mondelinge en schriftelijke rapportages aan onze klanten alsook in presentaties en publicaties aan een breed (inter- )nationaal publiek. Onze klanten komen uit diverse landen en zijn veelal actief op (bio)medisch, medisch technologisch, beleidsadviserend en -ondersteunend, of aanpalende terreinen. Panaxea b.v. is gevestigd op het Science Park in Amsterdam. Ons team bestaat uit 7 mensen en werkt samen met diverse partners in het binnen- en buitenland. Ook begeleiden wij studenten bij hun afstudeer- of promotieonderzoek.
Aanbod
• een aansprekende en dynamische functie waarbij analytisch werk gecombineerd wordt met commercieel en klantgericht werk;
• een steile leercurve door ‘learning by doing’;
• een informele maar professionele omgeving
• een passend salarisaanbod, een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding
• mogelijkheid tot thuiswerken

Opmerkingen en contactinformatie
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met Prof. Dr. Bert Vrijhoef (bert.vrijhoef@panaxea.eu), CEO Panaxea. Gelieve je motivatiebrief en volledig CV te sturen naar: josepha.guillaume@panaxea.eu op basis van eerdere, relevante werkervaring en functie-inhoud wordt een passend salarisaanbod gedaan. Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt een screening plaats op basis van het aangeleverde CV. Graag solliciteren uiterlijk op 22 september 2018. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.