Health Innovation Assessment Consultancy

Innovators en start-ups in de medische en biotech industrie zijn expert op wetenschappelijk en technisch gebied van hun innovatie, maar hebben vaak moeite met het navigeren in de complexe omgeving van de gezondheidszorg industrie.

Wanneer je objectief de voordelen en het concurrentievermogen van jouw innovatie aan potentiële investeerders, toekomstige gebruikers, (vergoeding) betalers of zelfs de media wilt tonen, kun je gebaat zijn bij Panaxea’s Health Innovation Assessment Consultancy services.

Door gebruik te maken van robuuste methodes voor dataverzameling en -analyse, beoogt Health Innovation Assessment (HIA) om uitgebreid de toegevoegde waarde van (bio)medische en gezondheidszorg innovatie te evalueren. HIA gaat daarbij uit van multi-stakeholder perspectieven op waardebepaling en het gebied van besluitvorming op de markt.

Waar Medical Technology Assessment (MTA) of Health Technology Assessment (HTA) waarde bepalen vanuit een voornamelijk wetenschappelijk perspectief, ondersteunt HIA innovators en hun stakeholders om beter onderbouwde besluiten te maken over innovaties. HIA maakt gebruik van gezondheidseconomie, health services and policy onderzoek, market access analyse en implementatie wetenschap.

Health Technology Assessment
Health Innovation assessment

Indien je geïnteresseerd bent in HIAC, geven we je graag advies door te beginnen met een 1.5 uur durend consult. We zullen je uitnodigen om jouw innovatie en jouw informatiebehoefte te presenteren. Afhankelijk van de input zullen twee van onze experts je voorzien van degelijk advies over hoe verder te ontwikkelen en over de beste strategie om jouw product of service tot een succes te brengen.

Hierbij kun je uitgaan van het hoogste niveau van ondersteuning in besluitvorming door onze internationaal gerenommeerde experts, waaronder Hubertus Vrijhoef, PhD.

GeÏnteresseerd?

Neem gerust contact op door onderstaand contactformulier in te vullen of door een email te sturen naar info@panaxea.eu. Laten we jouw innovatie succesvol maken!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    Nieuws & Publicaties over HIA